Lichtadvies

Onze ervaring
Kantoorverlichting 91%
Winkelverlichting 80%
Residentieel 60%

Hoeveel lampen of led panelen heb ik nodig?

Om te bepalen hoeveel lampen u nodig heeft voor uw kantoor of bedrijfspand kan Lightsale u perfect van dienst zijn. Lightsale is ingeschreven in het Lichtregister en lid van de NSVV. Wij verzorgen uw lichtontwerp tot in de puntjes, zorgvuldig gecalculeerd conform de laatste wet- en regelgeving. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en of u bijvoorbeeld ook direct de UGR in orde heeft.

Wat is UGR?

Kort gezegd zorgt een lage UGR waarde voor minder lichthinder in werkruimtes. Het toepassen van de juiste verlichting in ruimtes verdient veel aandacht. Verlichting kan namelijk een grote invloed hebben op de productiviteit en het algehele welzijn van personen. Het licht moet helder genoeg zijn om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, maar mag niet zorgen voor schittering of verblinding. In de meeste gevallen dient de verlichting voor het kantoor flickerfree te zijn.

Wat is flickerfree?

Trillend, of knipperend  licht ontstaat wanneer er voorschakelapparatuur wordt gebruikt die niet flickerfree is. In sommige gevallen geen probleem, maar in de kantooromgeving waar hogere eisen worden gesteld aan de verlichting is dit niet te adviseren.

Hulp bij goed lichtadvies?

Lightsale is gespecialiseerd in het maken van professionele lichtontwerpen. Van calculatie tot aan installatie, wij adviseren u er graag bij. Zoekt u naar een partner of adviserende partij om uw kantoor of pand professioneel te verlichten? Lightsale BV biedt u de oplossing.

PREMIUM KWALITEIT